Stewart Avenue Parking Lot

Location:

Wausau, WI

Architect:

and Owner: Ghidorzi Construction

Contractor:

Lewis Construction

Project Name:

Stewart Avenue Parking Lot

Construction of a new surgical center in Wausau, WI prompted the replacement and expansion of a shared parking lot on Stewart Avenue. The former asphalt lot showed signs of significant weathering and wear, prompting the property owners to seek a more durable, longer lasting material for its replacement. County Materials’ Ready-Mix was favored for its resilience and prolonged service life that can be achieved with minimal maintenance. Concrete’s higher light reflectivity reduced the number of light poles needed to adequately light the property, resulting in reduced construction and long-term energy costs for the owner. This expansive 4,000 cubic-yard parking lot was completed within two months.

Catalog Request